Mijn blog bijhouden ♡

vrijdag 4 september 2015Zoals jullie hebben kunnen zien heb ik al een tijdje niet echt meer veel geblogd. Dat heeft veel verschillende redenen die ik jullie ga vertellen. Maar ik ga vanaf nu proberen om mijn blog echt bij te houden. Ik hoop dat ik het waar kan maken om zeker 1/2 blogposts in een week te plaatsen. Ik ga mijn best doen !


De reden waarom ik al een tijdje niet geblogd heb is omdat ik niet veel tijd heb gehad. Ik was op vakantie naar Turkije en twee weken later moest ik al weer naar school, dus moest ik van allerlei dingen regelen enzo. Ook had ik niet veel inspiratie, maar nu weer wel. Ik vind het erg jammer dat ik vaak geen tijd heb en heel eerlijk gezegd: Als ik vrije tijd heb ben ik ook vaak met mijn vriendje en dat vind ik ook iets belangrijker dan bloggen. Dusja, het zit hem echt in de tijd. Maar nu ga ik proberen om gewoon tijd te maken. Want meestal als ik ga bloggen maak ik heel veel blogposts voor een tijdje, dus dan ben ik best lang bezig, terwijl ik er met een bijvoorbeeld maar ff mee bezig ben. Dus dan denk ik ook van ja maar ik ben altijd zo lang bezig. Dus nu wil ik gewoon 1/2 blogposts in de week plaatsen. En als het kan natuurlijk meer, maar sowieso wil ik er 1/2 per week, dat zou mooi zijn. Ik denk niet dat ik vaste dagen ga doen, maar als ik het doe dan denk ik woensdag en zondag.Ik ga het proberen te combineren met mijn school. Ik doe nu een opleiding schoonheidsspecialiste, dus misschien kan ik soms wel eens wat met jullie delen daarover of dat ik vaker wat persoonlijke dingetjes over mijn opleiding vertel. Zoals hoe de lessen gaan bijvoorbeeld en welke materialen je allemaal nodig hebt. Ik wil echt veel meer persoonlijke dingen met jullie delen, maar natuurlijk ook nog veel beauty ! Ik wil het gewoon echt combineren. En ik hoop dat het me gaat lukken.

Ik ga vanaf deze week beginnen met meer blogposts posten. Ik hoop dat het me gaat lukken, wamt ik vind het gewoon heel erg leuk om een blog bij te houden en om leuke dingen te posten.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik regelmatiger ga posten. Hebben jullie ook een blog? En hoevaak post jij? Let me know !

xoxo Charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground