Review ♡ Mac lipstick Fruity Juicy ♡ Calm Heat

woensdag 14 juni 2017


Toen ik deze super schattige verpakking zag, was ik al verkocht. Maar toen ik zag dat ze een hele mooie nude kleur hadden, wou ik hem al helemaal. Ik heb deze prachtige lipstick gekocht en vandaag review ik hem!

Ik vind de verpakking echt heerlijk zomers. Vrolijke kleurtjes en fruitige afbeeldingen. Dit is mijn eerste Limited Editon lipstick die echt compleet anders is. Ik heb ook wel die lipstick van Miley Cyrus, maar die verpakking is niet heel anders dan normaal. Deze is net zoals het doosje! Ik heb dus de kleur Calm Heat en zoals ik al zei is hij nude. Ik heb dus niet gekozen voor een zomers kleurtje.

Is ie niet prachtig? Ik vind het echt super leuk dat ze altijd met Limited Edions uitkomen. Weer eens wat anders. De collectie had nog meer kleuren lipstick, allemaal in een andere soort finish. Deze finish is matte. Laten we snel kijken naar de swatches. 

Ik vind hem best lijken op Fleshpot, een van mijn favoriete lipsticks! Zoals je ziet is de finish ook echt matte. Ik vind de kleur echt heel mooi, maar hij moet je wel staan. Voor al zo'n hele lichte nude kleur staat echt niet iedereen. Ik raad dus aan om altijd even te testen. Op de lippen voelt de lipstick heel fijn aan en blijft lang zitten. Echt weer een toppertje van Mac. 
Ik hoop dat jullie deze review leuk vinden. De lipstick is Limited Edition en is nog te koop, maar wees snel voordat ie op is! De lipstick kost €19,50 en kun je hier kopen.


xoxo charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground