Review ♡ Lush Montalbano shampoobar

woensdag 26 augustus 2015



Lush kwam met hun shampoobars uit, eerst dacht ik: huh, hoe moet je daar je haar nou mee wassen? Ik kocht er een om het te proberen, en ik zal alvast verklappen dat ik niet anders meer wil ! En ik ga jullie vandaag vertellen waarom !





De shampoobars zijn makkelijk in gebruik, doordat ze lekker compact zijn. Met de meeste shampoo bars kun je 3 keer langer doen dan een fles van 250 ml. Het zijn allemaal natuurlijke producten, dus super goed voor je haar. Het zilveren tinnetje wat je op de foto ziet dat is het doosje waar je je shampoo in kunt bewaren. Deze zit er niet bij maar moet je erbij kopen voor iets van €2,05 ofzo. Ik vertrouw nooit echt op shampoo's die vet haar tegen zouden moeten gaan, want bij mij werkt het toch nooit. Dus veel hoop had ik er niet in, maar ik wou hem wel graag testen, omdat je er volume van zou krijgen en omdat het gewoon natuurlijke producten zijn en dus goed voor je haar. Dus al zou het niet werken, zou ik deze shampoo alsnog gebruiken alleen al omdat het healthy is !







En dit is de beauty ! Er zit heeeel veel citroen in Montalbano, namelijk: Siciliaanse citroenolie, vers citroensap, verse citroenrasp en citroenschilpoeder. Door alle citroentjes in de shampoo krijgt je haar een mooie glans, omdat de citroen er voor zorgt dat je haarschubben zich sluiten. Ook zitten er groene olijven in die je breekbare haar versterken en rozemarijn absolue wat anti-bacterieel werkt en je hoofdhuid weer in balans brengt. Ook zit er knettersnoep in, waar ik trouwens helemaal niks van merk. Klinkt veelbelovend dus ik ging de shampoo meteen testen. 











Ik gebruik deze shampoo nu een half jaar en ik zal het meteen verklappen: Wat een geweldige shampoo. Eerst moest ik om de dag mn haar wassen en alsnog was het dan vet, maar nu kan ik het gewoon makkelijk 4/5/6 dagen niet wassen (!!!) Als je de shampoo aanbrengt op je haar is ie heerlijk zacht, maar zodra je hem gaan uitspoelen dan voelt het heel stug en volumeus. Het voelt wel een beetje als touw, en ontwarren gaat niet zonder geweld. Nee grapje, het is gewoon wat stugger net zoals een zeezout shampoo, maar je komt er prima doorheen met anti-klit spray. Gaat je haar glanzen? Ja zeker. Volume? Hell yes. Niet vet meer? Zeker weten, tuurlijk word het na een paar dagen steeds wat vettiger, maar dat is nou eenmaal zo. Gewoon wat droogshampoo erin sprayen en done. Meestal ga ik de eerste 3 dagen zonder droogshampoo, de 4de dag een beetje of dan doe ik mijn haar gewoon vast. Maar de 5de dag moet ik zeker wel droogshampoo of het alweer wassen. Ik heb het nu bijvoorbeeld zaterdagochtend gewassen en vanavond (woensdagavond) ga ik het wassen. Als ik morgen gewoon thuis geweest was dan had ik het morgen pas gewassen, maar aangezien ik morgen naar school moet en een opleiding schoonheidsspecialiste doe moet ik er wel een beetje netjes uitzien. Maar als ik het vast doe kan het nog prima. Nu heb ik dus 4 dagen behaalt, maar de vorige keer had ik er 5. Het verschilt af en toe wel eens ;) 






Hieronder wat before en afters, boven is before en de onderste is after.





















Kijk wat een verschil ! Ohja, sorry voor de slechte kwaliteit van de after foto's. De zon scheen heel fel en ik moest snel foto's maken. Maar gelukkig zie je resultaat ! Mijn haar lijkt ook een beetje blonder te worden als ik het gewassen heb. Klein puntje dat opviel ;) Op de eerste before en after foto's zie je goed het verschil in hoe schoon het is. Wat een verschil hey ! Maar je ziet ook al gelijk een mooie glans erin. Ook bij het tweede paar foto's zie je de glans er goed inzitten. Bij de derde foto's zie je het verzorgende gedeelte erin terugkomen.





Ja, ik ben heel erg blij met deze shampoo en ik ga zeker geen 'gewone' shampoo meer gebruiken ! Ik denk wel dat ik voorlopig bij deze blijf hangen, omdat ie gewoon zo ontzettend goed werkt. Ik raad deze shampoo iedereen aan omdat ie gewoon zo goed zijn werk doet. De shampoo is tekoop bij alle Lush winkels en kost €8,95, zeker elke cent waard !





xoxo Charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground