Mijn night time routine ♡ september 2014

maandag 8 september 2014


Je avond beauty routine is heel belangrijk als je vaak en veel make-up draagt. Als je je huid namelijk niet goed schoonmaakt, kun je allemaal puistjes krijgen en kunnen je poriën verstopt raken. En dat wil je natuurlijk niet! Vandaag heb ik een artikel over hoe ik mijn huid 's avonds schoonmaak.
De meeste mensen denken dat een make-up remover doekje voldoende is, maar dat is echt niet zo. Het haalt wel het meeste er vanaf, maar lang niet al je make-up. Maar wat heb je dan nou precies nodig voor een goede gezichtsreiniging? Dat ga ik je vertellen. Ik vertel wat een beetje de basis producten zijn die je nodig hebt en ik laat die van mijzelf zien. Voor mijn oog make-up er af te halen gebruik ik deze kokosnoot olie van de Kruidvat. Deze kost €4. Hij haalt perfect mijn make-up eraf in heel weinig tijd. Ik wrijf het met een washandje op mijn ogen en dan gaat het er zo af. Je kunt het ook gewoon met je handen doen, maar ik vind het met een washandje lekkerder. Let wel op dat je washandje zwart kan worden van je mascara. Een olie vind ik altijd lekker werken voor je ogen, het gaat er snel en gemakkelijk af. Wil je weten waar kokosnoot olie nog meer goed voor is? Klik dan hier.


Nadat ik al mijn oog make-up eraf heeft gehaald, ga ik eerst even met een nat washandje over mijn gezicht zodat mijn foundation er al een beetje af gaat. Daarna gebruik ik mijn Sonic Clean om al mijn foundation eraf te halen. Voor een volledige review van de Sonic Clean klik dan hier. Je kan het natuurlijk ook gewoon met je handen doen.
Deze reinigingsmouse gebruik ik op mijn Sonic Clear. Het is een lekkere verzachtende mouse van Annayake. Hij haalt goed al mijn make-up eraf en hij schuimt lekker een beetje. Net goed. Deze heb ik gekocht bij de Douglas en kostte €50. Je hebt ze ook veel goedkoper, bijvoorbeeld bij de Etos van eigen merk, die is ook heel erg lekker.
Eens in de week gebruik ik ook een scrub om alle dode huidcellen weg te scrubben. Ook reinigt het ook lekker extra. Deze scrub is van de HEMA en kostte €2,25

Als ik zin heb in een masker doe ik een van deze 2 maskers op. De Lush Mask Of Magnaminty of de Pore Be Pure Mud Mask. Allebei hele fijne maskers die goed hun werk doen.
Na het reinigen of na het masker ga ik nog met een watje met micellair water over mijn gezicht heen. Je kunt ook gewoon een tonic gebruiken natuurlijk, maar ik vind dit fijn. Dit haalt al het eventuele vuil nog van mijn huid. Ik heb hem gekocht bij de Etos voor €6


Na het micellair water breng ik een lekker voedend serum aan die ook van de HEMA is. Deze kostte €3.95. Het serum zit vol met vitamine C en E. Het dringt diep in de huid door waardoor de huid heerlijk zacht word.


Na het serum gebruik ik deze nachtcrème die ook van de HEMA is. Ook hierin zitten weer allerlei vitamines die 's nachts lekker hun werk doen. Deze kostte €1,95. De crème zorgt ervoor dat de huid het vocht beter vasthoud.


Als ik wat puistjes heb dan gebruik ik deze crème van Payot. Die is trouwens niet de originele verpakking. Deze crème zorgt ervoor dat de puistjes weggaan. En dat doen ze ook echt. Ik heb deze crème gekocht bij mijn schoonheidsspecialiste. De crème is €16.
En dat was het dan, mijn avond beauty routine. Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vinden.


xoxo Charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground