December 2014 ♡

maandag 1 december 2014


December, de leukste maand van het jaar ! Alle gezellige feestdagen die we weer tegemoet komen en het einde van het jaar alweer bijna. Wat ging dit jaar snel, jeetje! Een vooruitblik van December en van volgend jaar kun je lezen in deze post, maar ook een terugblik van dit jaar. Blijf lekker verder lezen als je het wilt weten!


Ik hou van December. Sinterklaas, Kerst en oud en nieuw zijn altijd super gezellig. En hopelijk komt er ook nog een beetje sneeuw. Kan ik mooie foto's buiten gaan maken :) Deze maand ga ik dan ook hele leuke dingen doen. Veel gezellige dingen. Laten we maar snel beginnen met de planning voor deze maand !

Wat ga ik doen deze maand?

4 December Gaan we met mijn klas Sinterklaas vieren op school. We gaan dan de eerste 2 uur wat eten met zijn alle. Super gezellig en iedereen neemt dan wat mee. 5 December daar doen wij niet-echt wat aan. Wij gaan die avond gewoon gezellig gourmetten. Op 13 December is mijn beste vriendin jarig, dus ga ik daar lekker heen. Wel weer ff leuk want ik heb haar al een hele tijd niet gezien. Op de 17e hebben we weer de kerstspecial op school. Dat is een soort mode show, maar dan met haar en make-up. Op school hebben we dan tweetallen waarmee je samen werkt en dan ga je elkaars haar en make-up doen. En 's avonds heb je dus een modeshow, wat echt super leuk is. Er word gezongen en gedanst en natuurlijk veel gelopen. We zijn er al maanden van te voren mee bezig. Ik kijk echt heel erg uit naar 17 December! De 19e heb ik dan kerstvakantie! Heerlijk, lekker tijd voor mezelf en familie. Op kerstavond gaan wij altijd gourmetten en alle cadeautjes al uitpakken. De meeste mensen doen het inderdaad pas eerste kerstdag, maar wij lekker niet. Ik kan echt niet zo lang wachten totdat ik mijn cadeautjes mag openmaken! De eerste kerstdag gaan we naar mijn opa en oma waar ik ook weer een paar cadeautjes krijg en waar we 's avonds dan lekker gaan eten. Dat is ook altijd zo'n super gezellige dag. De tweede kerstdag gaan we bij mijn tante eten en even lekker wandelen. Heerlijke kerstdagen dus! Met oud en nieuw zijn we gewoon thuis en komen mijn oom en tante bij ons. Oud en nieuw is altijd een beetje saai in mijn straat, dat vind ik altijd wel heel erg jammer :( 




Vooruitblik naar volgend jaar


Ik struin de maanden een voor een even af..

In april heb ik al mijn laatste lesdag en dan beginnen mijn examen trainingen. Spannend! En in April word ik ook nog 16, dus we krijgen ook nog een feestje :) In Mei heb ik examens en ga ik naar een concert van 5 Seconds Of Summer! In de maand Juni heb ik weer een concert, namelijk van Tayor Swift. Zo'n zin in !!! En dan krijg ik ook te horen of ik geslaagd ben of niet.. Na juni heb ik vakantie en dan heb ik niks gepland. Ik denk dat ik in September naar mijn nieuwe school ga. Dat is het NOVA College. Ik ga daar de opleiding schoonheidsspecialiste doen (tenminste, dat is hetgeen waar ik nu voor kies, kan nog veranderen). En de rest van het jaar heb ik ook nog niet echt iets gepland. Dit zijn wel zo'n beetje de hoogtepunten van aankomend jaar. Super spannend allemaal. Vooral de nieuwe school!



Terugblik op 2014

Oh, ik heb zoveel leuke dingen gedaan dit jaar. Laat ik beginnen met de vakantie naar Thailand. Het was daar ZO mooi en heerlijk warm. Ik wil terug! Het was super gezellig en heb veel leuke dingen gedaan daar! En veel geshopt :) Lekker verwend. Ik heb ook een hele leuke zomervakantie gehad, met veel gelach en veel lieve mensen. Ik heb ook veel geleerd dit jaar, maar dat hou ik liever voor mezelf. Het is leuk om te zien hoe je elk jaar weer verandert. Als ik terugkijk naar 2013 en vergelijk met 2014, merk ik echt dat ik steeds weer een stukje meer volwassen word. En dat ga ik volgend jaar ook weer zien. Dat vind ik altijd wel leuk om te zien, want toen dacht je al dat je alles wist, maar nee je weet nog lang niet alles. Je hele leven blijf je steeds weer nieuwe dingen leren. Maar oké, we dwalen een beetje af. 2014 was voor mij dus weer een heel leerzaam jaar. Ik hoop dat 2015 ook weer zo leerzaam word met veel lieve en leuke mensen. 






Nou, ik heb lekker alle herinneringen met jullie gedeeld. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en zelf er ook een beetje over na gedacht hebben wat je dit jaar eigenlijk allemaal geleerd hebt. Alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!







xoxo Charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground