Shoplog ♡ Thailand 2016

woensdag 16 maart 2016


Vandaag laat ik jullie alle dingen zien die ik gekocht heb tijdens mijn vakantie in Thailand. Er zitten lekker veel beautyproducten tussen, dus laten we snel beginnen. 
In Thailand gingen we vaak naar de massage salon om ons te laten masseren. Ze werken daar met onwijs goede spullen die echt super hun werk doen. Natuurlijk heeft de massage ook invloed, maar in combinatie is het echt geweldig. De eerste nacht waren we in Bangkok en toen heb ik dus heel lang gereisd. Iets langer dan een dag. Toen ik 's avonds ging slapen, werd ik 's nachts wakker en rekte ik mij uit. Ik kreeg zo'n ontzettende kramp in allebei mijn kuiten, echt niet normaal. De volgende ochtend had ik dus echt ontzettende spierpijn en we moesten ook nog gaan fietsen. Gelukkig voelde ik er tijdens het fietsen helemaal niks van, maar het was wel vervelend natuurlijk. 'S avonds gingen we onze voeten laten masseren en de volgende dag was al mijn spierpijn gewoon WEG. Dit spul hebben we thuis ook van onze eerste vakantie in Thailand en het is echt geweldig bij spierpijn. De witte (links) is voor de voeten en de rode (rechts) is voor het lichaam. 

Op de terug reis waren we weer in Bangkok en heb ik 3 dingen van Soap & Glory gekocht. Een mini van The Righteous Butter, Scrub 'Em And Leave 'Em body scrub en een mini van Hand Food. Ik vind Soap & Glory echt een super leuk merk. Ten eerste ziet het er echt super schattig uit, alle producten ruiken heerlijk en doen ook nog een super goed hun werk. Echt jammer dat ze deze producten niet in Nederland verkopen. Er komt trouwens eerdaags een Soap & Glory stash artikel aan !

2 jaar geleden had ik in Thailand een nep Naked 2 palette gekocht, inmiddels heb ik de echte. Naked 3 heb ik ook altijd al mooi gevonden, dus dit is een mooie manier om erachter te komen of ik hem wel echt zou willen. De kleuren lijken er aardig veel op de echte namelijk. Natuurlijk is het niet precies hetzelfde en is de kwaliteit ook niet zo goed, maar de kleuren zijn gewoon prachtig en daar gaat het om. Eerdaags komt hier natuurlijk een review van. 

Aloë Vera is niet te missen natuurlijk. De planten zie je daar overal en ik ben echt verliefd op het product. Het werkt perfect als maskertje op je gezicht, want het hydrateerd enorm, maar ook voor in je haar als masker en op je lichaam. Als je verbrand bent moet je het blijven insmeren met Aloë Vera en binnen 1/2 dagen is het branderige gevoel weg. Het is echt super fijn spul en elke keer neem ik wel een paar flesjes/tubes mee uit Thailand. Het is daar ook nog eens super goedkoop. 

Ook heb ik een Aloë Vera gezichtsscrub gekocht. Het leek mij een erg fijn product, vooral omdat er natuurlijk Aloë Vera in zit en vitamines. Ik heb de scrub nog niet getest, maar ik ben erg benieuwd. Hij ziet er in ieder geval lekker hydraterend uit. Je had ook andere 'smaakjes', maar deze leek mij het fijnste. Je had ook een scrub die je witter maakte, die had ik bijna genomen. De mensen in Thailand willen niet graag bruin worden, omdat het daar zo is dat de 'wittere' mensen het beter hebben. Dus wilt iedereen graag wit zijn. Ze lopen dus serieus met 36 graden in hun lange broek met een trui aan. Geen probleem natuurlijk, als die mensen dat willen dan moeten ze dat voor al lekker doen. Maar het is zo'n gek idee dat de mensen daar niet bruin willen worden, terwijl wij daar juist komen om een lekker kleurtje op te doen. Heel veel maskertjes en crèmes zijn er om witter te worden. 


Deze konden natuurlijk niet missen, Aziatische maskertjes. Vooral de zwarte is op het moment heel erg bekend. Die zou al je mee-eters mee moeten trekken. Heerlijk idee, alleen werken die dingen nooit bij mij. Mijn mee-eters liggen daar gewoon te diep voor en zelfs mijn schoonheidsspecialiste krijgt ze niet weg. Ik heb echt alles al geprobeerd, maar helaas. Maar dat zegt zeker niet dat ik het masker dus teleurstellend vind, want hij maakte zeker wel mijn vette huidje goed schoon. Hij was helemaal gematteerd en mijn poriën waren ook meteen een stukje kleiner. Ook heb ik een citroen maskertje gekocht en later las ik dus dat dit zo'n product is die je witter zou moeten maken. Ik ben heel erg benieuwd, maar ik ga hem nu met mijn lekkere bruine kleurtje nog lang niet uitproberen. Ook had ik nog een oogmaskertje gehaald met ofcourse, Aloë Vera. En als laatste heb ik deze prachtige Chanel tas gekocht. Hij is nep natuurlijk, maar dat maakt mij echt niet uit, een tas is een tas en ik vind hem gewoon super handig en cute. Ik zou ook nooit zeggen dat mijn tas echt is terwijl hij dat niet is, waarom zou ik. Tuurlijk is hij niet echt joh. Echt nep misschien. Het is een super handig, klein, compact tasje. Handig voor als je bijvoorbeeld naar een feestje gaat of alleen je mobiel, sleutels en portemonnee nodig hebt. Ik had nog geen klein tasje, dus deze kwam mooi van pas. Helaas heeft op de terug weg mijn bikini afgegeven op de tas en nu zitten er een paar blauwe vegen op :( Terwijl mijn bikini toch echt zwart is... Super jammer en ik krijg het er ook gewoon NIET af. Heeft iemand tips? 

Dat waren alle dingen die ik in Thailand heb gekocht. Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vinden. Waarvoor ga jij meestal shoppen op vakantie? Ik vooral voor de make-up, tassen, portemonnees en telefoonhoesjes. xoxo Charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground