Opgemaakt ♡ augustus 2016

woensdag 31 augustus 2016


De afgelopen maand heb ik weer een aantal producten opgemaakt. Het is van alles wat, dus lekker verschillend. Laten we gaan kijken naar de producten die ik in augustus op heb gemaakt.

Ik heb deze deo opgemaakt. Deze deo gebruik ik eigenlijk altijd (deze of de roze), maar op dit moment ben ik eens een andere aan het proberen. Ik moet zeggen dat ik deze wel mis hoor. Deze is toch ietsje fijner denk ik.. Ik ben er nog niet helemaal over uit. Hij is wat prijzig (vind ik), maar hij doet echt goed zijn werk en gaat heel lang mee. Hij is het dus zeker waard.

De anti-klit spray van de Action heb ik ook opgemaakt. We hadden er nog 2 staan. In mijn vorige opgemaakt artikel zagen jullie de andere al voorbij komen, deze maand is het deze. Op dit moment gebruik ik weer die van Gliss Kur. Maar deze is ook prima hoor. Helemaal niks mis mee, want hij doet zijn werk. 

Mijn Purity Made Simple reiniger van Philosophy heb ik ook opgemaakt. Ik heb er bijna een jaar mee gedaan. en dna heb ik hem elke dag gebruikt, soms wel 2 keer per dag. Het is echt mijn favoriete reiniger die perfect werkt voor mijn huid. Ook deze vind ik best prijzig, maar is het zeker waard. Je doet er zo ontzettend lang mee en werkt ook nog eens mega goed. Mijn review over Purity Made Simple kun je hier lezen.

Deze dagcrème is niet op, maar ik gooi hem wel weg. Sowieso heb ik hem al een tijdje 'open' liggen en gebruik ik hem bijna nooit. Maar laatst deed ik hem een keertje op na het sporten en de dagen erna had ik mega veel puistjes. Ik weet niet zeker of het door deze crème komt, maar ik gooi hem toch maar weg. Ook omdat hij al lang open ligt enzo. Ruimt ook weer lekker op. 

Deze olie heb ik gekocht bij mijn schoonheidsspecialiste. Hij ruikt echt super lekker. De afgelopen tijd hem ik hem gebruikt voor mijn gezicht en lichaam. Er zat al heel weinig in dat ik hem ging gebruiken, maar gelukkig hebben we nog een nieuwe staan. Ik ben nogsteeds aan het testen of het fijn is om hem op mijn gezicht te gebruiken. Maar voor mijn lichaam vind ik hem sowieso heerlijk. Je kan de olie snel op je benen spuiten, uitsmeren en klaar. Daar hou ik van. Ik heb er een hekel aan om met body butters te werken, dat duurt mij allemaal veel te lang ofzo.. Dus nu heb ik in dit lege flesje Zwitsal olie gedaan :)

En als laatste heb ik deze showergel opgemaakt die bij mijn parfum van Calvin Klein zat. Deze had ik ook al heel lang in mijn kast zitten, dus moest ook echt op. Ik heb hem in mijn toilettas gedaan die ik altijd meeneem naar mijn vriendje. Super handig is dat. Vooral als je mini producten heb bijvoorbeeld. Parfums, crèmes, bodylotions, noem het maar op. Meestal blijven die dingen in mijn kast rond zwerven en gebruik ik ze nooit, maar nu gaan ze echt op. 
Rexona Maximum Protection - Clean Scent ♡ €7,59
Philosophy - Purity Made Simple ♡ € 23,95

Over de rest van de producten kan ik helaas geen verdere informatie vinden.
Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vinden. Hoeveel producten maken jullie meestal per maand op?


xoxo Charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground