Oktober 2014 ♡

woensdag 1 oktober 2014


Oktober, de maand waarin de zomer ons toch echt verlaat en de herfst begint. Toch wel altijd een gezellig maand vind ik. Lekker 's avonds met een boek en een dekentje op de bank en je avond is compleet. En de warme chocolademelk is ook niet te missen! Of lekker een kop thee. Lees verder als je meer wilt weten van wat ik van deze maand vind.

Toch is dat koude weer altijd wel weer even wennen. Lange shirts, dikke vesten, Ugg's en winterjassen. Die trouwens alweer volop in alle kleding winkels hangen. Het is nu nog niet zo heel koud geweest, maar dat zal er vast wel aan komen. Net als de regen en de wind, dat vind ik wel altijd een beetje vervelend aan de herfst. Maar ja, voor de rest is het een super cosy maand.








Lekkere cosy socks 





Ook gaat de klok weer een uur achteruit dus word het weer lekker vroeg donker en laat licht. Je merkt nu al echt dat het vroeg donker word. Ook daar moet ik altijd weer even aan wennen. Dan moet je in het donker naar school fietsen en in de schemer weer terug. Maar het is dan wel lekker als er warme chocolademelk of een heerlijke kop thee voor je klaarstaat.


Hot Chocolate


Ook word het Halloween! Ik vind het zo jammer dat wij dat niet hebben! Het lijkt mij veel leuker dan Sint-Maarten. Verkleed over straat gaan met allemaal pompoenen en enge dingen om je heen. I love it! 





En de kaarsjes gaan allemaal weer branden! Ik vind het zo gezellig staan altijd. I love kaarsjes. Vooral geur kaarsen! Lekker in bad met een kaarsje aan of gewoon gezellig in de woonkamer of in je slaapkamer. Overal waar je bent: kaarsjes, kaarsjes en kaarsjes!








Wat ga ik allemaal doen deze maand?

Deze maand is nog best een drukke maand voor mij. Lekker! 3 Oktober moet ik weer lekker naar de schoonheidsspecialiste. Eindelijk weer na zoveel weken. Ik heb er ook echt zin in. Meestal denk ik: Oh deze week moet ik naar de schoonheidsspecialiste. Maar nu zal ik 3 weken terug al: Ohhh, het duurt nog zo lang! Dus vrijdag avond word lekker relaxed. En 8 Oktober is het feest bij ons in de stad, namelijk Alkmaars Ontzet. Er is dan een optocht in de stad en 's avonds is er vuurwerk. Die dag ben ik ook lekker vrij, dus kan ik mooi de stad in! Van 13 t/m 17 Oktober heb ik herfstvakantie. Lekker een weekje ontspannen. Waarschijnlijk gaan we de dertiende en de veertiende naar een wellness resort. Met sauna's en allerlei verschillende baden. Echt een ontspannen vakantie dus. De 25ste heb ik een plaatsingswedstrijd in Amsterdam. Dus dat word vroeg eruit in mijn vrije weekend. Maar gelukkig duren deze wedstrijden niet zo lang omdat het team wedstrijden zijn. Dat is meestal rond 1 uur klaar, maar het begint wel om een uurtje of 9. Dus misschien gaan we dan nog wel even Amsterdam in. (Voor degene die zich afvragen waarvan ik een wedstrijd heb, ik doe aan trampoline springen) En de volgende dag is mijn zus jarig en word ze 21 :) Dat word een druk maar leuk weekend dus. En verder heb ik niks voor Oktober gepland. Dit zijn zeg maar de dingen die vast staan en ik echt moet doen of heen ga enzo.



Ik heb al helemaal zin in de winter en herfst! Gezellig allemaal kaarsjes aan en lekkere warme kleren. Maar ook alle winter producten weer in de winkels! Ik kan niet wachten op de winterproducten van de Lush en The Body Shop!




xoxo Charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground