Opgemaakt ♡ oktober 2016

woensdag 26 oktober 2016


Jeetje, ik heb de afgelopen maand echt heel erg veel producten opgemaakt! Vandaag neem ik ze stuk voor stuk met jullie door en vertel ik of ik de producten opnieuw zou kopen. 

Ik heb deze deo van 8x4 opgemaakt. Ik gebruik eigenlijk niet heel vaak spuit deo, dus ik heb hier best wel een tijdje mee gedaan. Het is een prima deo met een lekker geurtje. Ik zou hem best nog een keer kopen, maar ik ga eerst alle andere in mijn kast nog maar even opmaken.

Ik heb deze body splash van Victoria's Secret ook opgemaakt. Deze geur doet me echt denken aan vakantie. Ik had hier namelijk ook een body lotion van en dat setje nam ik dan altijd mee. Het is echt een super lekkere geur en ik zou hem zeker nog wel een keer willen kopen, maar net zoals bij de deo ga ik eerst de andere die in mijn kast liggen opmaken. 

Deze Snow Fairy was nog van vorig jaar en deze maand heb ik hem opgemaakt. De geur is super lekker en dit jaar hebben ze hem weer. Kerst is geen kerst zonder Snow Fairy. Go Lush! Ik moet wel zeggen dat ik echt niet lang met dit product heb gedaan. Hij is ook best wel klein en de zeep schuimt niet zo erg, dus je pakt al gauw wat meer. Toch kan ik me herinneren dat ik er de vorige keer langer mee heb gedaan. Toen deed ik nog wel zuinig, nu wist ik dat hij alweer in de winkels lag, dus misschien daarom.

Ik had iets van 12 Lush potjes opgemaakt, dus ik kon lekker 2 maskertjes uitzoeken. Dit was er eentje  van de 2 die ik toen uitkoos. Het is een masker wat reinigt en dat deed ie ook prima. Hij rook ook echt naar chocola. Voor mijn huid was hij eigenlijk best wel goed. Ik zag echt verschil. Echt een aanrader voor een vette huid. Ik zou hem zeker weer eens opnieuw kopen. In de winkel zeggen ze dat je er zo'n 3 keer mee kunt doen, maar ik doe er zo'n 5/6 keer mee. Het is maar net hoeveel je erop smeert en ik moet zeggen dat ik er best wel wat op deed.

Dit is het andere masker wat ik uitkoos van Lush. Deze werkt ook reinigend, maar ik vind deze iets beter werken tegen puistjes. Er zit ook citroen in, wat daar heel erg goed voor is. Ook zitten er korreltjes in, zodat je de huid meteen kunt scrubben. Dit was al de tweede keer dat ik dit masker gebruikte en ik vind hem echt top. En de kleur is ook super leuk, namelijk blauw. 

Deze bodylotion zat in mijn toilettas die ik mee neem naar mijn vriend. Ik heb hem daar lekker opgemaakt. Ik heb deze ooit eens gehad bij mijn stage bij de Douglas. Nu is hij lekker op en ik zal hem ook niet echt opnieuw kopen. 

Mijn borsteltje van mijn Clarisonic was ook echt op. Je kunt er ongeveer 3 maanden mee doen, ik deed er al een jaar mee.... Oeps. Voor mijn leeftijd is zo'n borsteltje gewoon nog best wel prijzig, namelijk €25,00. Ik vind het best wat voor zo'n borsteltje. Voor €5,00 meer heb je een mooie foundation van Mac. En zo bekeek ik het ook steeds, tot dat ik genoeg had gespaard en ik er eentje ging halen. En ja, je merkt wel echt verschil tussen een oude en een nieuwe. En het is natuurlijk ook veel hygiënischer, maar op zich zou het niet heel erg veel kwaad kunnen. 

Dit is mijn favoriete product als het aankomt op nagelverzorging. Het is een nagelverharder die de nagel herstelt en echt super hard maakt. Je kunt hem ook gebruiken als een treatment, dan moet je hem 2 weken lang elke dag even opnieuw aanbrengen en dan zijn je nagels weer helemaal in top vorm. De nagellak zelf ziet er ook gewoon prachtig uit. Hij laat je nagels heel erg glanzen op een natuurlijke manier. Toen deze op was, had ik natuurlijk snel een nieuwe gehaald. 

Mijn crème heb ik ook opgemaakt, maar daar heb ik altijd alweer op tijd een reserve van liggen, gelukkig. Deze crème koop ik altijd bij mijn schoonheidsspecialiste en hij werkt heel erg goed tegen puistjes. Ik gebruik hem elke dag 2 keer en ik doe er heel erg lang mee, dus dat is echt fijn. 

Ik wou deze mousse gaan gebruiken en er kwam alleen nog maar een melk-achtige substantie uit. Ik dacht dat er dus nog een beetje in zat, maar helaas. Het was een hele fijne mousse die gewoon prima zijn werk deed. Ik zou hem best nog wel eens willen kopen. Andrélon is altijd goed.

Deze heb ik ook opgemaakt toen ik mijn haar ging doen. Deze spray lag ook al best wel lang in mijn kast en ik gebruikte hem echt zelden. Ik föhn mijn haar ook niet vaak, dus hij ging heel langzaam op. Ik ben dus eigenlijk wel blij dat hij op is nu. Niet dat het een slecht product was ofzo hoor, dat zeker niet, maar hij lag er maar en zo vaak gebruik ik het niet. Ik heb ook nog andere liggen, dus het is wel goed dat er eindelijk eentje op is. Zo wordt mijn stash steeds wat leger. 
Zo, dat waren alle 11 producten die ik heb opgemaakt deze afgelopen maand. Ik ben er gewoon best wel trots op dat ik zoveel heb opgemaakt, maar voor al ook dingetjes die ik niet vaak gebruik. Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vinden. 


xoxo Charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground