November 2014 ♡

zaterdag 1 november 2014

November, de maand waarin de feestdagen weer beginnen. Steeds dichter komen we bij de winter en bij kerstmis. Maar ook alweer bij 2015. Dit jaar is ontzettend snel gegaan. Lees verder voor nog meer november verhalen.




Koud kunnen we het zeker nog niet noemen. Het was vandaag prachtig weer! Maar we komen wel steeds dichterbij de koude dagen. Met hopelijk ook nog een beetje sneeuw. Maar wie weet word het niet eens zo koud en krijgen we net zo'n winter als afgelopen jaar. Het word wel steeds weer vroeger donker en dat vind ik wel altijd gezellig. Kan je lekker vroeg kaarsjes aansteken en het lekker gezellig maken in huis.



En we komen zoals ik net al zei weer steeds dichter bij de feestdagen. Sinterklaas daar doen wij niet zo heel veel aan. Soms op pakjesavond wat kleine cadeautjes zoals bijvoorbeeld een make-upje. Waar ik toevallig wel heel erg blij van kan worden :) Maar ook komen we dichterbij kerst. Ik hou van kerst, het is super gezellig met de familie. En we krijgen natuurlijk ook nog Sint-Maarten. Daar doe ik natuurlijk allang niet meer aan. Maar toch is het wel altijd gezellig. Ik vind het alleen wel jammer dat Nederland niet aan Halloween doet. Dat vind ik veel leuker! Je hebt wel een paar Halloween feestjes enzo, maar het is niet heel erg bekend.



Wat ga ik doen deze maand?

Er staat niet heel veel op de planning, maar toch ga ik het even vertellen. 3 November gaan mijn zus en ik naar het concert van Ed Sheeran. Super veel zin in. Het is in de Ziggodome in Amsterdam. Ik ben geen fan van hem, maar mijn zus vroeg me mee en natuurlijk ga ik dan mee. Dan heb ik 8 November weer een wedstrijd in Kudelstaart volgens mij.. Geen idee haha. Dus dan ga ik weer lekker springen. Vorige keer was ik met mijn team 5e geworden. Op zich niet slecht, ik had het erger verwacht.. Dan is 18 November mijn moeder jarig dus dan gaan we dat lekker vieren. En de 15e heb ik weer een wedstrijd en dat is dan mijn laatste plaatsingswedstrijd van dit jaar. Als ik door ben ga ik dan meedoen op het Nederlands Kampioenschap. Super cool. Op 22 november heb ik een feestje dus dat word ook alweer super leuk. 28 november heb ik weer een afspraak bij mijn schoonheidsspecialiste dus word ik heerlijk verwend :) En dat is mijn planning voor komende maand. Zoals ik zei is het niet heel veel.






En natuurlijk zijn alle kerstcollecties er weer! Waar ik me het meeste op verheugde waren de kerstcollecties van The Body Shop en van de Lush. Die vind ik altijd heerlijk. Ik ben ook super blij dat ze bij TBS weer de Vanille en Cranberry geuren hebben. Die heb ik meteen ingeslagen :) En bij de lush hebben zo ook weer prachtige en heerlijke producten. Ik heb nog niks van de Lush, maar heb het wel al op de site gezien. Binnenkort ga ik naar Amsterdam om maar even snel Snow Fairy en een aantal bruisballen in te slaan. Wat ik wel altijd zo erg vind aan kerstcollecties is dat je ALLES altijd uit zo'n collectie wilt hebben. Alles is zo cute en lekker. En dan nog het belangrijkste het is Limited Edition.. Dus inslaan die handel voordat het al is uitverkocht of alweer uit de winkel is. 



Zoals ik net ook al zei heb ik zo'n ontzettend zin in kerstmis. En vooral in de gezellige kerstboom, met al de lichtjes en cadeautjes. Tja.. cadeautjes.. Ik heb echt geen idee wat ik moet vragen, ik weet zo veel om te vragen, maar eigenlijk toch niet. Ik wil sowieso wat van lush, anastasia en M.A.C. Van Lush wil ik een aantal bruisballen, van anastasia een wenkbrauw doosje ofcourse en van M.A.C een foundation en poeder. Verder wil ik een krultang en meer weet ik niet. Nog maar even goed over na denken.. Meestal weet ik pas wat ik wil Na kerst, ook zoiets leuks.


Verder volgen hier nog een aantal november pictures <3











Jullie hebben een kijkje kunnen nemen in wat ik allemaal in de maand november ga doen en wat ik ervan vind. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Volgende maand een december artikel met een terugblik op 2014 en een vooruitblik op 2015.





xoxo Charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground