Review ♡ Lush Pink Custard Showerjelly

woensdag 10 mei 2017


Deze knalroze showerjelly zit in de moederdag collectie van dit jaar. Ik hbe hem getest en vandaag review ik hem voor jullie.


Hij ziet er al super lekker uit, en dat is ie ook echt! Tenminste, ik vind altijd maar bij Lush dat je er wel van moet houden, want laten we eerlijk zijn het is allemaal wel altijd een beetje apart. En iedereen heeft zijn eigen smaak natuurlijk. Maar het meeste is wel echt super lekker en het doet allemaal zo fijn zn werk. 

Hier de ingrediënten van de showerjelly. 

En nog wat informatie over het product. Laten we snel kijken naar de jelly zelf. 

Dit is wat Lush zelf zegt over het product:


'Wat krijg je als je een showerjelly mixt met een toetje? Nee, niet een of ander raar dessert dat niemand wil eten, maar een zoet puddinkje voor onder de douche dat je huid zijdezacht maakt. En yes, dat is net zo goed als dat het klinkt. Je wassen met een wiebelige jelly is misschien even wennen, maar nadat je Pink Custard (met opwekkende tonka en kalmerende lavendel) hebt geroken en gebruikt, wil je nooit meer anders. Je gaat er zelf ook van stuiteren, zo lekker!'
Ziet ie er niet heerlijk uit...? En dan moet je je even bedenken dat ie ruikt naar lavendel. Het is echt een heerlijke jelly! Ik vind ze wel altijd een beetje onhandig om mee te werken, maar daar wen je wel een beetje aan. En het is gewoon een grappig product. Iets heel anders dan normaal. De jelly voedt je huid ook een beetje. Je voelt je helemaal lekker schoon en ruikt naar lavendel. Heerlijk voor het slapen gaan. 
De jelly is echt heel erg fijn! Super jammer dat het een Limited Edition is. Hij is nog tot moederdag te koop, dus als je hem nog wilt hebben dan zou ik snel zijn! Je hebt ook een grotere verpakking met dus ook een grotere jelly, maar ik zag mezelf al stunten met zo'n groot ding en besloot dus voor een kleintje te gaan. Maar je zou de grotere bijvoorbeeld ook door kunnen snijden. Ik hoop dat jullie deze review leuk vinden. Je kunt de jelly kopen bij Lush en hij kost €6,95


xoxo charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground