Opgemaakt mei 2016

woensdag 1 juni 2016


Afgelopen maand heb ik weer een aantal beauty producten opgemaakt. Het zijn er niet heel veel, maar ik vond het zeker de moeite waard om er een artikel over te maken. Vandaag neem ik jullie mee doot mijn opgemaakte producten van de afgelopen maand. Ook vertel ik erbij of ik ze opnieuw zal kopen of niet. 







Als eerste heb ik deze crème van Payot opgemaakt. Het is een crème die ik bij mijn schoonheidsspecialiste haal. Een hele fijne crème die goed werkt tegen puistjes. Hij maakt mijn gezicht super zacht en laat ook mijn make-up beter op zijn plek zitten. Een hele fijne crème die echt gewoon top is voor mijn huid. Dit is echt een crème waar ik steeds terug bij kom. Ik koop hem dus zeker elke keer opnieuw ! 





Ook mijn geliefde deo is op. Ik gebruik altijd stick deo's, omdat dat gewoon het beste werkt voor mij. Deze werkt elke keer gewoon top. Soms wissel ik wel een van geur, maar ik blijf wel altijd bij Rexona. Ik zweette altijd best wel veel, tot dat ik deze deo ging gebruiken. Nu gewoon bijna niet meer. Ook dit is een product die ik steeds weer opnieuw koop. Dus ook deze ga ik zeker weer gebruiken. 





Dit is een product waarvan ik niet weet of ik hem nou fijn vindt of niet. Ik vond hem best wel prijzig en ik vond hem ook niet perfect zijn werk doen. Wel voelde hij lekker aan op mijn huid. Dus natuurlijk heb ik hem wel opgemaakt. Ik zal hem niet zo gauw opnieuw kopen. Ik gebruik nu een andere die lekkerder is dan deze, dus eerdaags komt daar een review van. En hij is ook een stukje goedkoper, dus nee deze zou ik niet overnieuw kopen. 





En als laatste een niet zo heel spannend product: nagellakremover. Wel is deze speciaal, want ik heb hem gekocht tijdens mijn vakantie naar Gran Canaria. Dat is was in februari 2015, dus moet je nagaan hoe 'vaak' ik nagellak draag. Het was gewoon een prima nagellak remover die ik toen nodig had, omdat ik het zelf vergeten was. Opnieuw kopen is geen optie, want we gaan helaas niet naar Gran Canaria. Ook al zou ik er best even heen willen hoor om hem 'even' te halen :)




En dat waren al mijn opgemaakt producten van de afgelopen maand. Ik hoop dat jullie dat artikel leuk vinden. Vragen mogen jullie altijd stellen bij de comments. 







xoxo Charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground