Mijn ochtend gezichtsroutine ♡ december 2015

zaterdag 12 december 2015


Vroeger reinigde ik mijn gezicht nooit in de ochtend. Totdat ik realiseerde dat je make-up beter blijft zitten en het juist lekker fris aanvoelt. Ik reinigde toen met een micellair water. Nu is dat anders en hoe mijn routine is ga ik jullie vandaag vertellen. 






Niemand heeft zin om 's ochtends lang bezig te zijn met het schoonmaken van je gezicht. Ook ik niet, maar nu met deze simpele en heerlijke routine wel. Zoals ik al zei blijft je make-up veel beter zitten als je je gezicht reinigt en verzorgd van tevoren. En dat is natuurlijk wat wij allemaal willen. Ik wil mijn ochtend routine zo kort en simpel mogelijk houden. Om 6 uur een routine van 10 minuten met allerlei ingewikkelde stappen te doen, daar heeft niemand zin in. Laten we snel naar de producten kijken die ik gebruik.




Lush Let The Good Times Roll Reiniger



Ik begin met het reinigen van mijn gezicht met deze heerlijke reiniger van Lush. Het is een reiniger met mais en popcorn, dus hij is licht scrubbend. En dat is zo lekker 's ochtends. Ik heb echt het gevoel dat ik mijn 'ochtendgezicht' weg scrub. Het is ook een reiniger die de huid laat stralen en dat is graag wat ik 's ochtends wil. Voor de rest reinigt hij mijn gezicht ook goed. Een hele fijne reiniger die ik zeker vaker zal kopen. 




Philosophy total matteness tonic





Na het reinigen van mijn gezicht gebruik ik deze tonic van Philosophy. Lekker verfrissend en hij beloofd de poriën te verkleinen en het glimmen overdag wat te stoppen. Hij doet zijn werk en dat is wat ik heel erg fijn vind aan deze tonic. Ik gebruik de tonic om de laatste restjes reiniger weg te halen en om mijn ogen nog een beetje schoon te maken. Maar natuurlijk ook om de frisheid, de zuurgraad te herstellen en om zijn werking natuurlijk.




Payot crème purifiante



En als laatste stap gebruik ik deze crème van Payot. ik haal deze crème bij mijn schoonheidsspecialiste, dus ik weet niet of je hem ergens in de winkel kunt halen. Ik weet dat de Douglas online Payot verkoopt, maar of ze deze crème verkopen weet ik niet. Het is een hele fijne crème die puistjes tegen gaat, zonder de huid uit te drogen. Hij doet zijn werk goed, verzorgd hem goed en voelt heerlijk na de reiniging. Door deze 3 stappen reiniging voelt mijn gezicht weer helemaal fris & fruitig. 




Ik ben heel erg blij met deze routine. Hij is lekker snel en gemakkelijk. Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vinden. Reiniging in de ochtend is heel belangrijk voor een mooie make-up basis. Maar ook gewoon voor je huid natuurlijk. Hoelang duurt jou gezichtsroutine?






xoxo Charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground