Mijn beautyboeken ♡ februari 2017

zaterdag 25 februari 2017


Vandaag leek het mij leuk om mijn beautyboeken aan jullie te laten zien. Ik heb er een aantal en ik ga er wat over vertellen. 

Dit is het boek van Lauren Conrad. Hij heet Beauty en daar gaat het ook allemaal over in dit boek. Natuurlijk wou ik die graag lezen. Er staat hier vanalles in, zoals make-up tips, huisverzorging en ook een stukje haarverzorging. Het is een heel leuk en handig boek voor als je wat meer wilt weten over beauty. Ik wist al bijna alles uit dit boek, maar ik vond hem als nog super leuk om te lezen. 

Ze heeft ook een boek genaamd Style. Dit gaat over kleding en alles daar om heen. Van dit boek heb ik wel heel erg veel geleerd. Ik ben heel erg into make-up en beauty, maar qua kleding maakt het me altijd niet zoveel uit. Daar hou ik me allemaal niet zo erg mee bezig, dus dit was wel heel erg interessant.

En het laatste boek is Skin van Karin van Ede. Hierin schrijft ze vanalles over de huid. Ik vond het boek echt super interessant, maar ik moet toegeven dat zelfs ik vond dat er soms woorden in stonden dat ik dacht van huh? Maar het boek is wel super leuk en ook hier in staan allerlei tips voor je huidje gezond te houden. Erg leuk om te lezen, zeker als schoonheidsspecialiste. 
En dat zijn al mijn beautyboeken. Ik heb in totaal nog 3 boeken van (beauty)bloggers, maar ik vond dat die hier niet bij hoorden. Misschen leuk voor een ander artikel. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien welke beautyboeken ik op dit moment heb.xoxo Charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground