Opgemaakt ♡ februari 2017

woensdag 1 maart 2017


Al mijn opgemaakte producten van de maand februari ga ik vandaag een voor een met jullie langs. Ook vertel ik of ik het product opnieuw zou willen kopen.

Ik heb deze gezichtsreiniger van Lush opgemaakt. Deze kwam uit de kerstcollectie van afgelopen jaar. Het was wel grappig, een jelly als gezichtsreiniger, maar het werkte niet heel erg handig. De jellie had de vorm van een kerstman baard en snor, dat was ook een leuk detail. De mijne was alleen helemaal aan elkaar geplakt, dus bij mij kon je dat niet zien, want anders trok ik hem stuk. Ik heb steeds stukjes van de jelly afgescheurd om hem te gebruiken. Hij is niet heel erg zuinig in gebruik en dat is wel jammer. Hij rook wel heel erg lekker naar citroentjes. De reiniger zelf was prima, maar wel echt voor een wat vettere huid. Als ze hem nog eens zouden hebben, zou ik hem zeker niet nog eens kopen. Ik was blij dat ie op was. Niet omdat het product slecht is, want dat is het helemaal niet. Puur om de onhandigheid. Ik gebruikte de reiniger altijd in de ochtend. 

Dit is mijn favoriete haarserum, maar helaas is ie op. Het kost wel wat, zo'n €12 voo dit flesje. Maar het doet wel zijn werk goed. Dit product zal ik zeker nog eens halen. Het enige nadeel is dat het flesje echt super snel lekt. Ik heb het een keer in mijn koffer gehad en laatste dus weer in mijn tas. Uitkijken dus als je hem meeneemt!

Deze droogshampoo komt uit Duitsland, dus hier is deze helaas niet verkrijgbaar. Niet dat hij heel erg speciaal is ofzo, want het is gewoon een basic droogshampoo die prima zijn werk doet. Met droogshampoo kan je nooit echt fout gaan. Dit product kan ik helaas niet nog eens kopen, maar droogshampoo is droogshampoo dus dat is geen probleem.

Deze showergel van The Body Shop was ook uit de kerstcollectie. Hij ruikt heerlijk naar appeltjes. Ik heb hem met veel liefde gebruikt en helaas is hij op. Ik hoop dat hij volgend jaar weer terug komt in de kerstcollectie, want ik vind hem echt super lekker. 

Ik ben echt verliefd geworden op dit product. Ik heb na het douchen nooit zin om mijzelf in te smeren, terwijl dat wel echt iets is wat iedereen zou moeten doen. Deze shower olie is de perfecte oplossing. Ik waste mij eerste en als laatste gebruikte ik deze olie op de plekken die ik lekker ingevet wou hebben. Onder de douche spoelt het er namelijk niet af, want olie en water mengen niet zonder emulgator. En deze van de Kruidvat ruikt ook nog eens heel erg lekker. Natuurlijk kan je ook gewoon een normale olie nemen, bijvoorbeeld die van Zwitsal als je dat lekker vind. Maar deze is ook super lekker en ik ga hem zeker nog eens kopen.

Deze crème is echt geweldig. Ik gebruikte hem als 'serum' onder mijn normale crème en mijn huid is zo mooi geworden toen. Tenminste, heel erg rustig en egaal. Helaas is ie op, maar ik ga zeker ooit weer een nieuwe halen. Ik vind hem ook heerlijk aanvoelen. Hij tintelt een beetje op je gezicht. Je voelt echt dat het een crème is die iets doet. 

Deze crème haal ik altijd bij mijn schoonheidsspecialiste. Ik doe hier altijd super lang mee. Ik heb nu met dit tubetje zo'n 4 maanden gedaan. En ik gebruik hem 2 keer per dag, dus dat is echt super lang. Deze crème helpt mij ontzettend bij mijn puistjes. 

Ik heb mijn favoriete reiniger opgemaakt. Deze keer ga ik hem niet nog eens halen, maar een andere reiniger en toner. Ik ga niet vertellen welke, want daar komt natuurlijk nog een review over. Deze reiniger is echt super fijn en kan voor elke huidtype. Hij maakt je huid grondig schoon en het heeft mij echt met mijn puistjes geholpen. Echt een aanrader en je doet er ook super lang mee. Ik doe er meestal een half jaar mee.

Ik heb deze wimperlijm van Eyelure opgemaakt. Deze zat bij een van de wimpers van Mascha die ik gekocht had. Ik vind deze lijm prima. Hij laat de wimpers lang en goed op mijn ogen zitten. Een prima lijm dus.

Oh, mijn holy grail is op. Dit is echt een product waar ik niet meer mee zonder kan. Dit is haarmasker heeft mijn haar ontzettend laten groeien. Mijn haar groeide ooit echt, maar sinds ik dit masker gebruikt is het echt veel langer geworden. En ook veel gezonder. Echt een aanrader!

Ik heb deze brush cleanser van de Hema opgemaakt. Een prima product waarmee je gemakkelijk je kwasten tussendoor even schoon kunt maken. Onthoud wel dat dit niet een product is voor 'de grote schoonmaak' Je krijgt met alleen dit niet alle bacteriën uit je kwast. Even wassen met babyshampoo en daarna door een beetje alcohol is zeker wel een keer per week nodig, als je je echt elke dag opmaakt. Anders ongeveer een keer in de maand.

En als laatste heb ik deze creamy body wash van Weleda opgemaakt. Dit is denk ik een mini en zat bij een cadeaubon die ik heb gekregen. Ik vind hem echt super lekker ruiken. Hij voedt de huid ook goed. Ik vind het echt een lekker geurtje voor in de zomer. 

En als laatste heb ik deze poeder van Catrice opgemaakt. Dit was gewoon een basic transparante poeder die prima zijn werk deed. ik heb deze wel al eens vaker gehad en meestal koop ik deze als ik even snel een budget poeder nodig heb. 
En dat waren al mijn opgemaakte producten van de maand februari. Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vinden. xoxo charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground