Even een stapje terug ♡

woensdag 8 februari 2017


Vandaag vond ik het weer eens tijd voor een persoonlijk stukje. Ik heb al een tijdje 'niks van me laten horen', dus vandaag klets ik jullie weer even bij.


Ik zit alweer op de helft van mijn tweede schooljaar schoonheidsspecialiste. Ik vind het vak nogsteeds echt super leuk. Sinds een paar weken zit ik nu in een andere klas, waarin ik mij veel en veel fijner voel. Met mij gaat het dus (weer) helemaal top.


Ook ben ik nog lekker bezig in mijn eigen salon. Door dat ik steeds meer vaste klanten erbij krijg, kan ik heel erg veel oefenen. Ik merk dat ik er echt beter door ben geworden. De dingen gaan nu allemaal een stukje makkelijker. Ik hoop ook steeds meer klanten erbij te gaan krijgen, zodat ik straks al mijn examens met gemak kan gaan halen. Ik vind het ook gewoon super leuk om mensen in de watten te leggen. Ik ga zelf natuurlijk ook naar een schoonheidsspecialiste, dus ik weet hoe het voelt om lekker verwend te worden. Daarom vind ik het zo leuk dat ik mensen ook dat gevoel kan geven. Vooral als ik straks lekker de lichaamsmassage ken!

Jeetje, wat is er nog meer gebeurd? 10 januari hadden mijn vriend en ik alweer 2 jaar, dus dat gaat ook top. Na 2 jaar zijn we nogsteeds super verliefd. 

En ik weet dat het nog heel even duurt, maar het is ook alweer bijna lente 😊 Ik kan niet wachten tot dat we gewoon weer een dunnere jas aan kunnen. En daarna word het al weer zomer en kunnen we weer lekker bakken aan het strand. Ik heb er zo'n zin in. En na de zomervakantie begin ik aan mijn laatste schooljaar. Daarna hoef ik gewoon nooit meer naar school. Daar gaan we tenminste van uit 😋 Ik ga na deze opleiding geen HBO doen. Ik ga gewoon nog een paar cursussen doen in wat dan ook, dat zie ik dan wel. Ik ga me lekker in vanalles specialiseren, dat vind ik veel leuker dan echt de dermatologische kant op te gaan. 

Dan nog even over mijn blog. De laatste tijd merk ik dat mijn inspiratie een beetje verdwijnt.. Ik weet niet wat het precies is, maar het kan dus gebeuren dat er vanaf nu niet meer elke week 2 artikelen online komen. Ik doe erg mijn best om er eentje te plaatsen, maar ik heb geen inspiratie en ook niet echt heel erg veel zin. Uit school ga ik namelijk nog niet even uitgebreid bloggen, dan ben ik gewoon blij dat ik thuis ben. Ik weet niet of het heel erg zal zijn, maar dat jullie het weten. Misschien zou ik nu dan toch wat meer persoonlijke stukjes moeten plaatsen. 
Zo ik denk dat ik nu alles ongeveer wel verteld heb. Het lucht altijd zo erg op om even iets persoonlijks te schrijven. Ik moet het echt vaker doen. Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vinden.


xoxo Charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground