Review ♡ Ofra Long Lasting Liquid Lipstick ♡ Monaco

woensdag 2 november 2016


Vandaag review ik de andere Metallic liquid lipstick van Ofra. De kleur vond ik ook super mooi en ik kon niet kiezen, dus nam ik ze maar allebei. Deze vond ik ook heel bijzonder en vandaag vertel ik jullie waarom.


Dit is hoe de verpakking van de liquid lipstick er uit ziet. Eigenlijk precies hetzelfde als de vorige lipstick waar ik een review over schreef. Deze kleur heet Monaco en het zijn Limited Editions, dus als je ze wilt hebben, dan zou ik snel zijn.

En dit is hoe de 'flacon' er zelf uit ziet. Ook precies hetzelfde als de andere. Deze kleur is meer aan de paarse kant. Die andere was echt rose gold, wat ik ook heel erg mooi vind. Ik vond deze echt perfect voor de winter. Op Instagram zag ik ook hele mooie foto's van deze lipstick, dus deze wou ik natuurlijk sowieso hebben. 

De applicator is natuurlijk ook hetzelfde, alles eigenlijk, behalve de kleur natuurlijk. Net zoals ik al bij de vorige review zei is dat de applicator best hard is, dus wel wat lastig aanbrengt, maar dat komt ook door dat de lipstick heel erg vloeibaar is en makkelijk strepen maakt. De applicator pakt precies voldoende product op. Laten we snel eens gaan kijken naar de swatches !

Ik heb de swatches in verschillende lichten gemaakt, zodat je het goed kan zien. Je ziet dat deze echt lekker paars is. Ik vind het een super leuk kleurtje voor de winter. Voor al in de laatste foto zie je hoe mooi hij is. De substantie en de geur is precies hetzelfde als Atlantis. Lekker romig en een vanille geur. Ook deze blijft de hele dag perfect op zijn plek zitten. Je zou hem wel even bij kunnen werken en dan merk je ook wel dat hij weer ietsjes meer metallic word, maar de kleur gaat zeker niet weg. Hij droogt de lippen ook zeker niet uit, wat ik ook echt top vind aan deze lipstick. En dat terwijl hij niet afgeeft. Ik vind beide kleuren echt top. De substantie, houdbaarheid en de kleuren zijn zeker goed bevallen. Ik ben echt super blij met deze metallic liquid lipsticks!
Je kunt de Liquid Lipsticks bestellen bij www.boozyshop.nl. Ze kosten per stuk €18,49. Ik hoop dat jullie deze review leuk vinden.


Lees mijn review over de andere liquid lipstick hier.xoxo charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground